Jaaha.
Olenpa ollut taas ahkera oi todella ahkera.
Nytkin pitäisi Cybershopille välittää viestiä että tilaukseni on kovasti harmittanut nyt minua kun kaksi pakettia rastaa tilaan ni tulee vaan yksi, aiai tekkee mieli kuristaa joku ku en saa niitä sitte ikinä päähän. 8)) perrkele.

Mutta olinpa tuossa juuri Katrilla ja söin taas yli kaiken ja hoh nyt taas keveyteni nousee tiesminne taivaisiin ja sitten Jessy on vihainen ja ärtynyt.
Myö katsoimme leffan nimeltä kosto on suloinen, joka oli ihan.. ihan siedettävän ja ihan kivan rajoilla joten ei nyt kehumista..
Sitten laulettiin myös =D Meikä kiekui kun viimestä päivää kaikkea kun ne ei enää sitte suostunu laulelee mun kanssa uniklupia ni sain yksin laulaa. Nööf. Mahtoi olla kaunista.. Mutta uniklupi oli ainakin.


Niin ja laskin myös etä rakkahasta poikakaverista en ole saanut nauttia kohta neljään viikkoon jos ei nyt nähdä 20 päivä niin. Meikäläinen poksahtaa.
Rakkaus on ikuista vain valkokankaalla, totta vai tarua sen itse näät...
Ja tämä ei ollut vihjaus vaan uniklupia jota aloin nyt taas popittelemaan. Koska olen niin maassa sopivasti tähän musiikkiin.


Tulee nyt huonoa tekstiä ! Ei kykene. Taidan kirjoittaa Cybershopille sen vihaisen ja vittumaisen kirjeen ja sitten voisin heittää tänne jonkun runon.

Adioss.